Referenser

Vi har många nöjda kunder. Lyssna på vad de säger om vår lösning…

Vi arbetar nära kunden, bl a genom studier på plats, för att sovloftet ska harmoniera med rumsmiljön.

Loftet är underbart och har verkligen räddat mig! Om det inte vore för loftet skulle min lägenhet vara alldeles för liten. Jag har verkligen fått ’ett rum till’. Loftet är snyggt och smart i och med att du byggt in hyllor! Är så nöjd som man bara kan bli! Tack Jan du har gjort ett fantastiskt jobb!!

-Judy, Sickla

Grundkonstruktionen i kombination med anpassning till specifik hemmiljö, gör våra loft till ett diskret, snyggt tillskott till ditt hem.

Den här loftsängen är en superbra investeringen i en liten lägenhet eller sovrum. Smart lösning och otroligt diskret! Ger verkligen en ny dimension till kvadratmetrarna; ett rum till! Jobbet utfördes snabbt och proffsigt, med bra uppföljning. Det fanns/finns inga frågetecken kring konstruktionen och jag litar helt på att det här är ett väl utfört jobb!

-Anna, Lilla Essingen

Konstruktionen är smäcker för att inte dominera rummet, kringbyggd med detaljer som belysta hyllsektioner.

Med en takhöjd på nästan 4m bestämde vi oss för att anlita Jan och Ett rum till för att bygga ett loft i sovrummet. När allt var klart så blev vi otroligt nöjda med proffsiga byggare och ett mycket fint loft.

-Daniel, Hägersten

Vår patenterade konstruktion inkluderar bl a en 20-30 cm bred övre hylla.

Jag är jättenöjd med min säng. Det gick snabbt från det att jag kontaktade dig tills att den var färdig. Du var trevlig och vi kom tillsammans fram till en bra lösning för min lägenhet. Sängen känns otroligt stabil och välbyggd. Ljuset runtomkring är väldigt fint och jag har fått mycket beröm för hur bra den passar i lägenheten.

-Lisa, Nacka

Den inramar bädden och fungerar även som en säkerhetsbarriär vilken förhindrar att du faller ner från sovloftet.

Bemötandet har varit det bästa. Vi känner verkligen att du har varit engagerad från första kontakten tills allt var klart. Priset har du hållt på öret och inget tjafs om det. Hantverket är riktigt bra och lösningen blev fantastiskt lyckad. Du har hållt allt du lovat och det har genom hela processen känts mycket tryggt att jobba med dig.

-Fanny, Göteborg

Vi bygger sovloften utifrån en grundmodell, vilken anpassas efter dina önskemål och behov. Standardloften byggs i målat/lackat svenskt virke. Du kan också välja andra material och ytbehandlingar.

Jag kan varmt rekommendera att anlita Janne. Professionell, kompetent och dessutom supertrevlig. Jag tvekade inte en sekund att anlita honom efter att ha sett hans bygge hos min väninna samt att han gav ett bra intryck. Arbetet Janne utförde hemma hos mig blev ännu bättre än jag kunnat föreställa mig, med andra ord supernöjd! Se själva.

-Minna, Kungsholmen

Beroende på det befintliga rummets beskaffenhet kan du välja mellan montage med tak- eller golvfäste eller vägg-vägg-fäste.

”Arbetet gick snabbt och smidigt med toppenresultat!”

-Erika, Södermalm

DelaTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookGoogle+