Maxa utrymmet


Hopplöst trångbodd? Lösningen är en specialdesignad loftsäng från Ett Rum Till.

Vi är många som lever i enrummare i Stockholm. Inte sällan är vi fler än en person. 
Det är trångt och man måste verkligen ta vara på utrymmena.
”Compact Living” är ett typiskt storstadsfenomen. Här är kvadratmeterpriserna höga
samtidigt som takhöjden ofta är väl tilltagen, säger Jan Rudert som redan som liten pojke
ägnade sig åt att rita och bygga. När han och hans flickvän flyttade till en etta i Solna
föll det sig naturligt att fundera över en snygg och funktionell lösning på deras begränsade yta. Jan designade då en loftsäng som uppfyllde deras förväntningar både gällande utseende och funktion.En loftsäng stjäl inte utrymme och fokus i ett rum så som en vanlig säng tenderar att göra. Med konstruktionen kan man dessutom få lägenheten klassificerad till en och en halva istället för en etta och därmed höja marknadsvärdet på den.Jan startade Ett Rum Till och erbjuder därmed sina smarta lägenhetslösningar till andra trångbodda. Loftsängen byggs på ungefär en vecka, håller definitivt för två och har självklart garanti. Jan – som är ensam om denna design – arbetar utifrån lägenhetens förutsättningar, ger kostnadsfri konsultation och skräddarsyr sedan loftet utifrån grundmodellen och kundens önskemål.

– Man får skapa sin personliga säng, välja färg, material och kanske fler hyllsektioner. Jag tycker om när folk har egna önskemål och idéer.

Sängen har dessutom inbyggd belysning. Och för den som inte är förtjust i att bädda, har loftsängen ytterligare en fördel. Eftersom sängen är dold på grund av hyllsektionerna runt omkring, kan du ägna morgonkaffet lite extra tid istället. Dessutom går loftsängsbygge under kategorin tillbyggnad och du kan därför nyttja ROT-avdrag på tjänsten.

DelaTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookGoogle+